شنبه ۲۹ اردیبهشت ۰۳

با خيالي آسوده وسايل آشپزخانه خود را مديريت كنيد

نقش وسايل آشپزخانه در آشپز حرفه اي شدن

۱ بازديد

سرآشپزهاي ماهر با استفاده از تكنيك هايي علمي و بيشتر اوقات ساده مي توانند طعم و مزه اي منحصر به فرد به غذاهايي بدهند كه تنها در رستوران هاي گران قيمت سرو مي شوند. كافي است دو واژه پخت و پز و علم را در يك جمله، كنار يكديگر ببينيم تا عبارت «آشپزي مولكولي» به ذهن علم دوستان خطور كند. سرآشپزهاي ماهر با استفاده از تكنيك هايي علمي و بيشتر اوقات ساده مي توانند طعم و مزه اي منحصر به فرد به غذاهايي بدهند كه تنها در رستوران هاي گران قيمت سرو مي شوند؛ تكنيك هايي كه منحصر به استفاده از نيتروژن مايع و احاطه سازي (spherification) نخواهد بود؛ احاطه سازي همان فرايند توليد پوشش خوراكي است، براي درك بهتر اين واژه سوپي را فرض كنيد كه به شكل كره هاي كوچكي مانند دانه هاي خاويار روي سراميك يا كاشي سرو شده است.

در خانه هم مي توانيم علم را به آشپزخانه بياوريم و آن را با روش هاي قديمي تلفيق يا جايگزين روش هاي افسانه اي موروثي كنيم تا با همان مواد سابق، غذاهايي دلچسب تر و سالم تر تهيه كنيم. بررسي ها نشان مي دهد بسياري از روش هاي پذيرفته شده قديمي تنها مي توانند تاثيري بسيار اندك در بهبود طعم و خصوصيات ديگر غذاها داشته باشند؛ تعدادي ديگر از عطر و طعم غذا كم مي كنند و حتي گروهي مي توانند احتمال مسموميت غذايي را افزايش دهند. در ادامه اين مقاله فوت و فن هاي آشپزي يا را كه نسل به نسل منتقل شده اند، به بوته آزمايش آشپزي مولكولي مي سپاريم تا ببينيم چه شيوه هايي بايد حفظ و چه روش هايي بهتر است زودتر منسوخ شوند. آشپز ماهر شدن مانند هركار ديگر نياز به ابزار خاص خود دارد.هر چه آشپز حرفه اي تر باشد وسايل آشپزي و وسايل آشپزخانهاو نيز حرفه اي تر است.سر آشپز حرفه اي زماني كه تصميم به پختن غذايي ميگيرد دقيقا ميداند از چه و سايل و چه مواد غذايي بايد اصتفاده كند مثلا براي پخت كباب ميداند به چه موادي نياز دارد و بايد حتما كباب زن دستي داشته باشد و همين طور غذاهاي ديگر.دقيقا ميداند كه چه وسايل برقي آشپزخانه،چه وسايل سرو غذا براي تزيين و سرو غذا نياز دارد.

در كل براي هر كاري بايد برنامه ريزي داشت و آشپز هاي حرفه اي هم دقيقا ميدانند چه ميخواهند و برنامه ريزي مشخص دارند. تاييد اين حرف هارا مبتوان در مسابقه ي آشپزي حرفه اي كه از شبكه يك صدا و سيماي جمهوري اسلامي پخس شد تماشا كرد كه آشپز ها با چالش هاي بسيار سخت رو برو مي شدند و دقيقا ميدانستند چه ميخواهند.

براي حرفه اي شدن در هركاري بايد با حرفه اي ها رفت و امد داشت يا از آن ها اموزش گرفت و در عصر حاضر كه الزامي به حضور فيزيكي نيست با مراجعه به شبكه هاي اجتماعي مثل يوتيوب و آپارات كه بيشتر فيلم در اين شبكه ها گذاشته ميشود از آموزش هاي افراد حرفه اي استفاده كرد.

منبع:سايت بيتوته

مشاوره رايگان براي ديجيتال ماركتينگ

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.